Isolatiesubsidie is er - kijk op diverse websites en vraag uw gemeente

isolatiesubsidie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onze overheid wil graag een bijdrage leveren aan een beter milieu. Dat geldt ook bij isoleren want de overheid wil de CO2 uitstoot drastisch beperken. De overheid wil daarom mensen stimuleren om maatregelen te nemen die helpen bij de beperking van deze CO2 uitstoot. Deze stimulans wordt bevorderd door het verstrekken van diverse subsidies zoals isolatiesubsidie.
Een website die u behulpzaam kan zijn is http://www.meermetminder.nl/
 
BTW- verlagingen en subsidies.
U kunt een verlaging krijgen voor isolatiewerkzaamheden zoals dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie. De BTW gaat van 19 naar 6 procent.
U kunt ook een verlaging krijgen voor renovatiewerkzaamheden. Dit geldt alleen op het arbeidsloon dus niet op isolatiematerialen.
Nog meer isolatiesubsidies zijn er mogelijk bij de volgende zaken: subsidie op energiebesparende maatregelen. U kunt in aanmerking komen voor het energiebesparingskrediet en voor een subsidie voor Advies Energiebesparing woning.
 
isolatiesubsidie
 
Subsidie op dubbelglas
U moet dan minstens 5 vierkante meter isolatieglas plaatsen. De subsidie is maximaal 1100 euro en de woning dient voor 1 januari 1955 te zijn opgeleverd. Het kan zijn dat deze subsidie is stopgezet; vraag het na bij uw gemeente!
 
Er zijn gemeenten die nog meer subsidies verstrekken. Kijkt u maar eens op http://www.energiesubsidiewijzer.nl/
 
Alle informatie is te krijgen via http://www.rijksoverheid.nl/
 
isolatiesubsidie