Isolatiefolie werkt door reflectie van stralingswarmte

isolatiefolie
 
 
 
 
 
 
Hartstikke goed dat u gaat isoleren, dat heeft u prima bekeken want op de eerste plaats helpt u uzelf aan meer geld omdat u minder energie gaat afnemen. Ten tweede bent u heel fijn bezig met het milieu want wij allen moeten er iets aan doen om onze planeet te redden en dat kan al met kleine zaken. Isolatie...geweldig goed!
 
Eigenschappen
Deze folie is een heel makkelijk isolatiemateriaal, neemt weinig ruimte in en is bijzonder duurzaam. Het is bovendien anti- allergeen.
 
Isolatiefolie
De buitenzijde is van een laag aluminium. Tussen de binnen- en buitenkant zitten enkele lagen synthetisch materiaal. De buitenzijde reflecteert maar liefst 97 procent van de stralingswarmte. Om dit opmerkelijk resultaat te bereiken is er stilstaande lucht nodig. Die kan worden bereikt om 2 centimeter ruimte tussen het object en de folie te houden.
 
isolatiefolie
 
Toepassingen
Met name geschikt voor nieuwbouwwoningen. Verder voor woningen zonder spouwmuren en bij gevel- bij dak- en bij vloerisolatie.
 
Een nóg betere isolatie
Een betere isolatie kan worden verkregen door meerlaagse isolatiefolie te nemen. Deze is dikker en daarom een nóg betere bescherming met ook nog eens minder tocht en vocht.
 
isolatiefolie