Isolatiechips is een geweldig goed isolatiemateriaal!

isolatiechips
 
 
 
 
 
 
 
 
 
U wilt natuurlijk meehelpen om ons aller milieu te redden van de ondergang, en dat is heel goed! En dat kunt u al met een kleine bijdrage zoals isolatie aanbrengen of laten aanbrengen. U investeert in de toekomst dus voor uw kinderen en voor generaties na u. En wist u ook wel dat minder energieverbruiken interessant is voor de portemonnee? Jazeker, minder energie betekent pure winst voor uw huidhoudboekje.
 
Eigenschappen
De aanschafkosten van isolatiechips zijn aantrekkelijk waardoor de terugverdientijd kort is. Zij zijn compleet te recyclen en nemen geen vocht op. Dat houdt in dat er geen schimmelvorming zal ontstaan.
De levensduur is zeer lang; ongeveer 50 jaar en belangrijk om te weten is dat de isolatiewaarde nagenoeg dezelfde zal blijven.
Werken met dit materiaal is eenvoudig. Daarbij hoeft u geen handschoenen, stofmasker of bril te gebruiken want er komen geen vezels of zeer fijne stof vrij.
 
isolatiechips
 
Toepassingen
In de verpakkingsindustrie worden zij vaak gebruikt en natuurlijk in de bouw en in de tuinbouw.
U kunt deze soort chips nemen om uw gevel te isoleren, uw vloer, bij een hellend dak en bij een vlak dak.
 
Als isolatiemateriaal
Een zo`n chip ofwel parel bevat miljoenen piepkleine bolletjes en een bolletje heeft op zijn beurt weer duizenden cellen. In elke cel zit lucht. Dat wil zeggen dat isolatiechips slechts 2 procent polystyreen bevat; de rest is alleen maar lucht. Het gewicht is dus bijzonder laag.

Het is een geweldig goed isolatiemateriaal en wordt daarom vaak genomen.
 
isolatiechips